Stationsbord Sleutelhanger Servicemedewerker

3,50

Excl. BTW: 3,50

Excl. BTW:
3,50
Model:
Stationsbord Sleutelhanger Servicemedewerker

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Servicemedewerkers op het station, we hebben er allemaal wel eens een van dichtbij gezien. Of het nu was om ons naar het juiste perron te wijzen, te helpen met het in de trein stappen als minder valide of iemand om simpelweg ons kaartje bij te kopen. Vroeger vond je deze servicemedewerkers (toen nog lokettisten) op bijna ieder Ns station, maar sinds de opkomst van de kaartautomaat, E-tickets en de Ns App zien we deze helden van het station steeds minder. 

Deze Stationsbord Sleutelhanger is 10cm lang en 1,7cm hoog en voorzien van een sleutelring. De sleutelhanger is aan beide zijden geborduurd, dus hoe deze ook hangt, hij hangt altijd met de mooiste zijde boven!

Op 9 december 2020 werd door de Nederlandse Spoorwegen bekend gemaakt dat van de 36 stations waar nu nog een vaste Tickets & Servicebalie aanwezig is (van de ruim 400 stations die nederland rijk is  Stationsontwikkelingen | Over NS | NS), dit aantal terugbrengen naar 15 (NS wil service op stations aanpassen: minder balies, meer online). Dit is grim nieuws zo vlak voor de feestdagen voor iedereen die hierin werkzaam is. Verwachting is dat hiermee 300 fulltime banen gaan verdwijnen. JJpins draagt deze Stationshelden een warm geel en blauw kloppend hart toe en zal waar mogelijk een steentje (of in dit geval een sleutelhanger) bijdragen. Daarom zijn deze sleutelhangers verkrijgbaar voor slechts €2,-

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder