Hoe zat het ook al weer met korting voor spoormedewerkers?

Sinds het ontstaan van onze webshop hebben wij voor alle medewerkers op of nabij het spoor (maar wel spoorgerelateerd) een korting op de pins en dasspelden. Maar hier moet je wel wat voor doen. En hoewel het vermeld staat op de webshop onder de tap spoormedewerkers, wil het toch nog wel eens misgaan. Daarom leggen we het hier nogmaals uit, met foto's.

Op de pc ziet het er als volgt uit: De knop registreren is overigens terug te vinden bovenaan elke pagina van de webshop. Na het klikken op registreren kom je op de pagina van de foto. Hier vul je je gegevens in. Bij de klanten-groep krijg je een drop-down menu wanneer je op het pijltje aan het einde van de box drukt. Hier kies je welke groep op jou van toepassing is. Staat jouw groep er niet tussen? Vul dan spoormedewerkers algemeen in en vul bij bedrijf erboven handmatig in waar je werkzaam bent, dan zorgen wij dat het in orde komt. 

Op de telefoon ziet het er net even anders uit:

      
In principe werkt het op de telefoon hetzelfde als op de pc, het ziet er alleen anders uit. Om een account aan te maken klik je op de begin pagina van onze webshop op het poppetje bovenin het scherm, op de foto links aangegeven met de pijl en het cirkeltje. Deze knop brengt je naar de middelste foto waar je gegevens in kunt vullen. En als je dan wat verder naar beneden scrollt op de pagina vind je ook hier hetzelfde drop-down menu als op de pc, maar dan wederom met een iets ander uiterlijk. Zoek ook hier de juiste groep op en wanneer deze in het selectie vlak oplicht kun je verder gaan door op gereed te drukken. De rest wijst zich vanzelf.

Mocht je al een account hebben en toch niet in de juiste groep zitten waardoor je de korting voor spoormedewerkers misloopt. Stuur ons dan even een mailtje en zetten wij je handmatig even in de juiste groep. Mocht je naar aanleiding van deze pagina nog vragen hebben of er toch niet uitkomen, stuur ons dan even een mailtje op JJPins@kpnmail.nl en dan zorgen we samen dat het in orde komt.