Facilitatie

Na een poosje rondgeneusd te hebben in onze webshop, kan het zomaar zijn dat je denkt: "Ik wil ook wel een pin van....  ....maar hoe pak ik dat aan?" Of misschien een keycord, sleutelhanger, petje, tasje, relatiegeschenk of een ander idee waar zelfs wij nog niet aan gedacht hebben. 

Goed nieuws! 


Wij faciliteren het hele traject tussen jouw idee en het uiteindelijke product dat bij jouw thuis wordt bezorgd.


Hoe gaat dit in zijn werk?

Je stuurt ons een mail met wat je wilt, en wij vertellen je wat je mogelijkheden zijn. Als je al een ontwerp hebt dan nemen wij dit van je over, heb je dit nog niet, gaan we samen zorgen dat er een ontwerp komt. En daarna kun jij lekker onderuit hangen terwijl wij aan het werk gaan voor je. Wij regelen alles met de fabriek, de leverancier en uiteindelijk de bezorging. Wel zo makkelijk!

Wel moet er rekening gehouden worden met:
  • Aantallen: Hoe kleiner het aantal dat je afneemt, hoe groter de prijs per stuk wordt. Er moet voor elk product een mal gemaakt worden en daar zitten kosten aan vast. Als je deze kosten kunt spreiden over een groter aantal wordt de stuksprijs lager. 
  • Levertijd: Denk niet dat wanneer je vandaag besteld, je producten morgen klaar zijn. Al onze artikelen ( en dus ook de artikelen die wij faciliteren voor jou) worden speciaal voor ons gemaakt. Hiervoor moeten speciale mallen, borduurpatronen etc gemaakt worden. Hier gaat tijd inzitten. Hou rekening met een levertijd van ongeveer 5 a 6 weken nadat je akkoord gegaan bent met het ontwerp, en de betaling onvangen is.
  • Betaling: Zodra we een akkoord hebben over het ontwerp, vragen wij je om de betaling te voldoen. Wij betalen de fabriek en onze leverancier vooruit en voor facilitatie vragen wij hierom ook om vooruit betaald te worden. Tevens is dit voor ons ook een failsafe, zo blijven wij niet met een product zitten wanneer de klant op het laatste moment zich bedenkt en toch liever niet die pins of sleutelhangers wilt hebben, waardoor wij met het produkt blijven zitten en dit niet kunnen verkopen, en dan het geld niet meer hebben om te investeren in iets nieuws voor onze shop. 

Dus heb je een idee, en wil je er meer van maken dan alleen een idee, schroom dan niet maar stuur ons een mailtje op JJPins@kpnmail.nl. 
Zorg dat je daar vermeld wat je precies wilt hebben, hoeveel je er ongeveer van wilt hebben en hoe of dat het eruit moet komen te zien, en dan gaan we samen aan de slag en er wat moois van maken!