Spoormedewerkers

Of je nu op, naast of bij het spoor werkt, we delen allemaal dezelfde passie voor "onze" treinen. En dat is ook hoe deze webshop tot stand gekomen is, uit het plezier voor het werken op de trein. En dat delen we graag met andere spoormedewerkers. Daarom voor iedereen die werkt op of rond de treinen geven wij korting op onze pins, dasspelden en sjaalringen. 

Wat moet je hiervoor doen?

Dit is heel eenvoudig. Je registreerd je met een account in onze webshop en bij het registreren geef je aan bij welk spoorbedrijf je werkzaam bent.Voor de meeste bedrijven staat de groep al klaar, staat de jouwe er niet bij? Kies dan voor Spoormedewerkers Algemeen en vul bij bedrijf in waar je werkzaam bent, en dan maken wij er een nieuwe groep voor. Het is voor ons (en uiteindelijk ook voor jullie) van belang om te weten hoeveel mensen we bij elk bedrijf hebben want dan kunnen we artikelen op maat (gaan) maken. Voor 1 medewerker van een bepaald bedrijf gaan we nog geen specifieke artikelen ontwerpen, maar hebben we er bijvoorbeeld al 10 bij dat bedrijf dan wordt het langzaam interessant om daar eens nader naar te kijken. Voor ons leuk dus, maar voor jullie ook, en dat is tenslotte waar we het voor doen.Als je eenmaal geregistreerd bent kun je simpelweg je bestelling plaatsen en wordt de korting automatisch verrekend in je winkelmandje, wel zo handig!

Het hoeft niet gezegd te worden (maar we doen het lekker toch) dat we achter de schermen wel even checken of je werkt voor het bedrijf waarmee je je opgegeven hebt. Bij twijfel nemen we nog even contact met je op voordat we je bestelling verzenden.